www.verkkokauppasunrise.fi > DERMALOGICA ihonhoito | Kirjaudu sisään

 

DERMALOGICA ihonhoito

Verkkokauppa Sunrisessa ammattilaisten käyttämille Dermalogica-tuotteille normaalia hoitoloiden hintoja edullisemmin ja lisäksi nopea toimitus tilauksille.

Dermalogica-tuotteiden koostumukset ovat vuosien ajan olleet edelläkävijöitä tuotekehittelyssä. Tuotteiden valmistukseen on käytetty vain parhaita mahdollisia raaka-aineita. Tuotteet eivät aiheuta komedoja, sillä ne eivät sisällä ihohuokosia tukkivia mineraaliöljyjä tai lanoliinia. Tuotteet eivät myöskään sisällä ihoa ärsyttäviä keinotekoisia tuoksu- tai väriaineita, eivätkä kuivattavaa S.D. alkoholia. Tuotteet on kehitetty ympäristöä ajatellen ja kaikki raaka-aineet ovat puhtaista luonnon lähteistä. Tuotteet on pakattu kierrätettäviin materiaaleihin. Dermalogican tuotteita ei missään vaiheessa testata eläimillä. Dermalogica on myös kauneushoitoloiden ja ammattilaisten ykköstuote kauneudenhoidossa.

Dermalogica päivä/yövoiteet | Dermalogica kuorintatuotteet | Dermalogica naamiot | Dermalogica Booster -tehoainetiivisteet | Dermalogica silmänympärystuotteet | Dermalogica Skin kit-ihonhoitopakkaukset

järjestä nimen | päivityksen | hinnan | alkuperäisen järjestyksen mukaan

Dermalogica Intensive Moisture Balance 50ml

 

Dermalogica Intensive Moisture Balance 50ml | lisätiedot
Intensive Moisture Balance on täyteläinen, syväravitseva kosteusvoide erittäin kuivalle iholle. Tuotteen stabiloitu C-vitamiini korjaa ihovaurioita ja parantaa ihon rakennetta, kasviuutteet hoitavat ikääntymisen merkkejä. Tuote ei sisällä keinotekoisia hajusteita tai väriaineita eikä parabeeneja.

Kenelle: Kuivalle ja erittäin kuivalle iholle.

 

50.20 €


Dermalogica HydraBlur Primer 22 ml - pohjustustuote

 

Dermalogica HydraBlur Primer 22 ml - pohjustustuote | lisätiedot
HydraBlur Primer pohjustustuote kosteuttaa, tasoittaa ja häivyttää virheet; tuloksena virheettömän mattapintainen ja silkinpehmeä iho. Antaa täydellisen pohjan meikille - tai meikittömän, luonnollisen heleän ihon. Ei sisällä keinotekoisia hajusteita tai väriaineita eikä parabeeneja.

Kenelle: Jokaiselle, erityisesti kuivalle ja kosteusköyhälle iholle.

 

49.50 €
65.50 €


Dermalogica Skin Prep Scrub 75ml

 

Dermalogica Skin Prep Scrub 75ml | lisätiedot
Kuorintavoiteen maissintähkäjauho ja pehmentävät kasviuutteet pyyhkivät pois sameat kuolleet solukerrokset ja ihosta tulee joustavan kimmoisa ja raikkaan näköinen. Voidaan käyttää yhdessä Special Cleansing Gelin kanssa, jolloin syntyy nopea kuorinta esim. suihkussa käytettäväksi. Sopii myös miehille ennen parranajoa. Ei sisällä keinotekoisia hajusteita tai väriaineita.

Rasvaiselle tai vahvemmalle iholle, paitsi lääkärin valvonnassa käytettävien kuorintojen yhteydessä.

 

38.40 €


Dermalogica Daily Resurfacer

 

Dermalogica Daily Resurfacer | lisätiedot
”Kolme yhdessä”-tuote, joka kuorii ja silottaa ihon ilman ärsytystä sekä auttaa merkittävästi vähentämään ennenaikaisen ikääntymisen merkkejä. Ihon väri kirkastuu ja tasoittuu. Vaikuttavat aineet vapautuvat ihoon tasaisesti 24 tunnin ajan. Hydroksihapot kuorivat hellästi, Unshiu Citrus Peel tasoittaa ihon väriä ja antioksidanttiset Rooibos ja vihreä tee rauhoittavat ihoa.

Kaikille ihoille, paitsi lääkärin valvonnassa käytettävien kuorintojen yhteydessä.

 

96.20 €


Dermalogica Skin Hydrating Masque 75ml

 

Dermalogica Skin Hydrating Masque 75ml | lisätiedot
Skin Hydrating Masque naamio kosteuttaa ja hoitaa kuivaa, stressaantunutta ihoa. Tuotteen sisältämä ristisidoksinen hyaluronihappo vähentää hienoja juonteita ja parantaa ihon elastisuutta pitkäkestoisesti. Rauhoittavat kasviuutteet ja antioksidanttiset vitamiinit palauttavat stressaantuneen ihon kosteuden. Tomaatinsiemenlipidit parantavat ihon omaa, luonnollista lipidisuojaa, tuloksena kosteutetumpi, tasapainoisempi iho. Tuote ei sisällä keinotekoisia hajusteita tai väriaineita eikä parabeeneja.

Kenelle: Jokaiselle, erityisesti pintakuivalle iholle.

 

54.70 €


Dermalogica Skin Hydrating Booster 30ml

 

Dermalogica Skin Hydrating Booster 30ml | lisätiedot
Erittäin tehokas kosteuskyllästetty tiiviste kaikille ihoille, jotka tarvitsevat kosteutta. Vaikuttaa nopeasti: ihon suoja, joustavuus ja elinvoima palautuvat. Hyaluronihappo, pantenoli, glykolipidit ja leväuute antavat syvällistä kosteutta ja tasoittavat siksi juonteita.
Kaikille kuiville ja kosteusköyhille ihoille ja ihonalueille.

 

79.90 €


Dermalogica Gentle Soothing Booster 30ml

 

Dermalogica Gentle Soothing Booster 30ml | lisätiedot
Gentle Soothing Booster tehoaine on öljytön tehoainetiiviste, joka tasoittaa välittömästi ihon punoitusta. Hoitava vadelma-uute ja kosteutta sitova hunaja auttavat ihoa selviytymään päivittäisestä stressistä ja ärsytyksistä.

Herkälle iholle, tai herkille ihon alueille.

 

70.20 €


Dermalogica Skin Renewal Booster 30ml

 

Dermalogica Skin Renewal Booster 30ml | lisätiedot
Solujen uudistumista edistävä ja ihoa kirkastava boosteri. Kiinanruusu-uute ja hydroksihapot tekevät siitä tehokkaan ja hellävaraisen. Kuorii kuolleita ihosoluja ja silottaa ihon pintaa. A- ja C-vitamiini pehmittävät ihoa ja ehkäisevät sekä poistavat valon aiheuttamia ennenaikaisia ikääntymisen merkkejä.

Kaikille ihoille, paitsi lääkärin valvonnassa käytettävien kuorintojen yhteydessä.

 

70.20 €


Dermalogica Soothing Eye Make-Up Remover

 

Dermalogica Soothing Eye Make-Up Remover | lisätiedot
Soothing Eye Make-Up Remover silmämeikin puhdistusaine poistaa tehokkaasti myös vedenkestävän silmä- ja huulimeikin kuivattamatta ihoa. Hellävarainen koostumus sopii myös piilolinssien käyttäjille. Ei sisällä keinotekoisia hajusteita tai väriaineita.

Kenelle: Jokaiselle iholle.

 

36.30 €


Dermalogica Intensive Eye Repair

 

Dermalogica Intensive Eye Repair | lisätiedot
Intensive Eye Repair silmänympärysvoide on täyteläinen voide kuivalle silmänympärysiholle. C-vitamiini, aidot antioksidantit ja luonnollinen villijamssi korjaavat ikääntymisen merkkejä ja tasoittavat juonteita. Ei sisällä keinotekoisia hajusteita tai väriaineita.

Kenelle: Kuivalle tai ennenaikaisesti ikääntyvälle iholle.

 

56.70 €


Dermalogica UltraSmoothing Eye Serum 15 ml

 

Dermalogica UltraSmoothing Eye Serum 15 ml | lisätiedot
UltraSmoothing Eye Serum silmänympärysseerumi sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän raaka-aineita, jotka ehkäisevät ja korjaavat ihon ikääntymistä sekä hillitsevät herkkyyttä. Nestemäinen koostumus imeytyy syvälle ihoon, missä se pääsee vaikuttamaan tehokkaasti. Vähentää silmänympärysihon turvotusta ja kosteuttaa tehokkaasti. Ei sisällä keinotekoisia hajusteita tai väriaineita.

 

50.35 €
71.90 €


Dermalogica Oily Skin kit - rasvaiselle iholle

 

Dermalogica Oily Skin kit - rasvaiselle iholle | lisätiedot
Skin Kit Oily ihonhoitopakkaus sisältää ihollesi tärkeimmät ihonhoitotuotteet. Pakkaus on loistava tutustumispakkaus tai kätevä matkalle, kuntosalille, mökille tai esim. lahjaksi.

Kenelle: Rasvainen iho.

 

44.95 €
52.90 €


Dermalogica Dry Skin kit - kuivalle iholle

 

Dermalogica Dry Skin kit - kuivalle iholle | lisätiedot
Skin Kit Dry ihonhoitopakkaus sisältää ihollesi tärkeimmät ihonhoitotuotteet. Pakkaus on loistava tutustumispakkaus tai kätevä matkalle, kuntosalille, mökille tai esim. lahjaksi.

Kenelle: Kuiva, kosteusköyhä iho.

 

44.95 €
52.90 €


 Ostoskori

Stonegrove Ky, Kaivolahdenk.8 F 68, 00810 Hki
puh. 0440-215 480 KLO 12-15.00, sähköpostiosoite info.verkkokauppasunrise@gmail.com
Viimeksi päivitetty 2017-10-10 09:11:23