www.verkkokauppasunrise.fi > Kasvoille | Kirjaudu sisään

 

Kasvoille

Kasvoille

Kosteusvoiteet | Tehohoidot | Silmänympärystuotteet | Kuorinta-aineet | Kasvojen puhdistusaineet | Naamioita kasvoille

järjestä nimen | päivityksen | hinnan | alkuperäisen järjestyksen mukaan

[1] [2] [3] >>>

Dermalogica Skin Hydrating Booster 30ml

 

Dermalogica Skin Hydrating Booster 30ml | lisätiedot
Erittäin tehokas kosteuskyllästetty tiiviste kaikille ihoille, jotka tarvitsevat kosteutta. Vaikuttaa nopeasti: ihon suoja, joustavuus ja elinvoima palautuvat. Hyaluronihappo, pantenoli, glykolipidit ja leväuute antavat syvällistä kosteutta ja tasoittavat siksi juonteita.
Kaikille kuiville ja kosteusköyhille ihoille ja ihonalueille.

 

79.90 €


Dermalogica Gentle Soothing Booster 30ml

 

Dermalogica Gentle Soothing Booster 30ml | lisätiedot
Gentle Soothing Booster tehoaine on öljytön tehoainetiiviste, joka tasoittaa välittömästi ihon punoitusta. Hoitava vadelma-uute ja kosteutta sitova hunaja auttavat ihoa selviytymään päivittäisestä stressistä ja ärsytyksistä.

Herkälle iholle, tai herkille ihon alueille.

 

70.20 €


Dermalogica Skin Renewal Booster 30ml

 

Dermalogica Skin Renewal Booster 30ml | lisätiedot
Solujen uudistumista edistävä ja ihoa kirkastava boosteri. Kiinanruusu-uute ja hydroksihapot tekevät siitä tehokkaan ja hellävaraisen. Kuorii kuolleita ihosoluja ja silottaa ihon pintaa. A- ja C-vitamiini pehmittävät ihoa ja ehkäisevät sekä poistavat valon aiheuttamia ennenaikaisia ikääntymisen merkkejä.

Kaikille ihoille, paitsi lääkärin valvonnassa käytettävien kuorintojen yhteydessä.

 

70.20 €


Dermalogica Dermal Clay Cleanser 500ml

 

Dermalogica Dermal Clay Cleanser 500ml | lisätiedot
Tehopuhdistajan kaoliini ja vihreä savi imevät ylimääräisen talin ja epäpuhtaudet. Tekee ihon pinnan tasaiseksi. Mentoli ja vesikrassi virkistävät, supistavat ja vähentävät liiallista talineritystä.

Rasvaiselle ja tukkeutuneelle iholle.

 

30.60 €
51.00 €


Dermalogica The Sponge Cloth puhdistusliina

 

Dermalogica The Sponge Cloth puhdistusliina | lisätiedot
The Sponge Cloth puhdistusliina on erittäin hellävarainen ja sopii herkimmällekin iholle. Kosteutettuna tämä puhdistusliina poistaa meikin ja lian ärsyttämättä ihoa. Liina on tehty biohajoavasta, bakteereja torjuvasta kankaasta, joka puhdistuu huuhtelemalla ja kuivuu nopeasti.

Jokaiselle iholle.

 

14.70 €
24.50 €


Dermalogica UltraCalming Cleanser  500ml

 

Dermalogica UltraCalming Cleanser 500ml | lisätiedot
UltraCalming Cleanser puhdistus voidaan huuhdella pois vedellä tai poistaa hellävaraisesti kasvopaperilla tai The Sponge Cloth -puhdistusliinalla. Taistelee ihon herkistymistä vastaan, jonka takana voi olla ilmansaasteet, sääolosuhteet, stressi, hormonivaihtelut, ihoa ärsyttävä kosmetiikka ja muut ympäristötekijät. Ei sisällä keinotekoisia hajusteita tai väriaineita.

Kenelle: Ympäristön herkistämälle iholle.

 

37.70 €
62.80 €


Dermalogica Skin Prep Scrub 75ml

 

Dermalogica Skin Prep Scrub 75ml | lisätiedot
Kuorintavoiteen maissintähkäjauho ja pehmentävät kasviuutteet pyyhkivät pois sameat kuolleet solukerrokset ja ihosta tulee joustavan kimmoisa ja raikkaan näköinen. Voidaan käyttää yhdessä Special Cleansing Gelin kanssa, jolloin syntyy nopea kuorinta esim. suihkussa käytettäväksi. Sopii myös miehille ennen parranajoa. Ei sisällä keinotekoisia hajusteita tai väriaineita.

Rasvaiselle tai vahvemmalle iholle, paitsi lääkärin valvonnassa käytettävien kuorintojen yhteydessä.

 

38.40 €


Dermalogica Daily Resurfacer

 

Dermalogica Daily Resurfacer | lisätiedot
”Kolme yhdessä”-tuote, joka kuorii ja silottaa ihon ilman ärsytystä sekä auttaa merkittävästi vähentämään ennenaikaisen ikääntymisen merkkejä. Ihon väri kirkastuu ja tasoittuu. Vaikuttavat aineet vapautuvat ihoon tasaisesti 24 tunnin ajan. Hydroksihapot kuorivat hellästi, Unshiu Citrus Peel tasoittaa ihon väriä ja antioksidanttiset Rooibos ja vihreä tee rauhoittavat ihoa.

Kaikille ihoille, paitsi lääkärin valvonnassa käytettävien kuorintojen yhteydessä.

 

96.20 €


Dermalogica Skin Hydrating Masque 75ml

 

Dermalogica Skin Hydrating Masque 75ml | lisätiedot
Skin Hydrating Masque naamio kosteuttaa ja hoitaa kuivaa, stressaantunutta ihoa. Tuotteen sisältämä ristisidoksinen hyaluronihappo vähentää hienoja juonteita ja parantaa ihon elastisuutta pitkäkestoisesti. Rauhoittavat kasviuutteet ja antioksidanttiset vitamiinit palauttavat stressaantuneen ihon kosteuden. Tomaatinsiemenlipidit parantavat ihon omaa, luonnollista lipidisuojaa, tuloksena kosteutetumpi, tasapainoisempi iho. Tuote ei sisällä keinotekoisia hajusteita tai väriaineita eikä parabeeneja.

Kenelle: Jokaiselle, erityisesti pintakuivalle iholle.

 

54.70 €


Dermalogica Soothing Eye Make-Up Remover

 

Dermalogica Soothing Eye Make-Up Remover | lisätiedot
Soothing Eye Make-Up Remover silmämeikin puhdistusaine poistaa tehokkaasti myös vedenkestävän silmä- ja huulimeikin kuivattamatta ihoa. Hellävarainen koostumus sopii myös piilolinssien käyttäjille. Ei sisällä keinotekoisia hajusteita tai väriaineita.

Kenelle: Jokaiselle iholle.

 

36.30 €


Dermalogica Intensive Eye Repair

 

Dermalogica Intensive Eye Repair | lisätiedot
Intensive Eye Repair silmänympärysvoide on täyteläinen voide kuivalle silmänympärysiholle. C-vitamiini, aidot antioksidantit ja luonnollinen villijamssi korjaavat ikääntymisen merkkejä ja tasoittavat juonteita. Ei sisällä keinotekoisia hajusteita tai väriaineita.

Kenelle: Kuivalle tai ennenaikaisesti ikääntyvälle iholle.

 

56.70 €


Dermalogica UltraSmoothing Eye Serum 15 ml

 

Dermalogica UltraSmoothing Eye Serum 15 ml | lisätiedot
UltraSmoothing Eye Serum silmänympärysseerumi sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän raaka-aineita, jotka ehkäisevät ja korjaavat ihon ikääntymistä sekä hillitsevät herkkyyttä. Nestemäinen koostumus imeytyy syvälle ihoon, missä se pääsee vaikuttamaan tehokkaasti. Vähentää silmänympärysihon turvotusta ja kosteuttaa tehokkaasti. Ei sisällä keinotekoisia hajusteita tai väriaineita.

 

50.35 €
71.90 €


Dermalogica AGE smart Skin Resurfacing Cleanser

 

Dermalogica AGE smart Skin Resurfacing Cleanser | lisätiedot
Kaksivaikutteinen, kuoriva puhdistus sisältää maitohappoa, joka tasoittaa ja uusii ihoa jättäen ihon ultrapuhtaaksi. Tämän puhdistuksen käyttö valmistaa ihon vastaanottavaiseksi hoitotuotteiden aktiivisille raaka-aineille.

Ikääntyvälle ja ennenaikaisesti ikääntyvälle iholle.

 

36.90 €
52.70 €


Dermalogica AGE smart MAP-15 Regenerator

 

Dermalogica AGE smart MAP-15 Regenerator | lisätiedot
MAP-15 Regenerator tehoaine minimoi useita ikääntymisen merkkejä. Parantaa huomattavasti ihon kimmoisuutta sekä tasoittaa ihon rakennetta. Silkkinen emulsio levittyy iholle ihanteellisesti, erityisesti silmien ja huulten alueelle. Ei sisällä keinotekoisia hajusteita tai väriaineita.

Ennenaikaisesti ikääntyvälle iholle.

 

80.10 €
114.40 €


Dermalogica AGE smart Super Rich Repair 50 ml - etupakkaus

 

Dermalogica AGE smart Super Rich Repair 50 ml - etupakkaus | lisätiedot
Super Rich Repair 50ml kosteusvoide, jonka mukana kaksi lahjatuotetta.

Super Rich Repair -etupakkaus sisältää seuraavat tuotteet:
•Super Rich Repair 50ml -kosteusvoide - Ravitseva ja täyteläinen kosteusvoide, joka korjaa ja suojaa ihoa.
•Soothing Eye Make-Up Remover 30ml -silmämeikin puhdistusaine - Öljytön ja alkoholiton puhdistus silmänympärysiholle.
•Age Reversal Eye Complex 4ml -silmänympärysvoide - Tehokas, yökäyttöön tarkoitettu voide, joka korjaa moninaisia ikääntymisen merkkejä.


Etutuotteiden arvo 35€!

 

76.15 €
108.80 €


Dermalogica AGE smart Multivitamin Power Recovery Masque

 

Dermalogica AGE smart Multivitamin Power Recovery Masque | lisätiedot
Tehokas korjaava vitamiinipitoinen naamio. Antioksidanttiset vitamiinit ja kasviuutteet tasoittavat ennenaikaisesti ikääntyvän ja stressaantuneen ihon ärsytyksiä ja rasituksen oireita. A- ja C- vitamiini lisäävät kollageenin ja elastiinin tuotantoa, jolloin ihon joustavuus paranee. Soveltuu jokaiselle iholle.

 

40.90 €
58.40 €


Dermalogica AGE smart Multivitamin Power Serum

 

Dermalogica AGE smart Multivitamin Power Serum | lisätiedot
Samettinen mikrokapseloitu vitamiinitehoseerumi, ihanteellinen koko kasvoille vähentämään juonteita ja ryppyjä, kirkastamaan sekä kiinteyttämään. Mikrokapseloitu A-, C- ja E -vitamiini imeytyvät syvälle ihoon, jossa ne korjaavat, stimuloivat kollageenin muodostumista ja kontrolloivat ihon ikääntymistä. Ei sisällä keinotekoisia hajusteita tai väriaineita.

Ennenaikaisesti ikääntyvälle iholle.

 

65.40 €
93.40 €
 

Dermalogica AGE smart Multivitamin Thermafoliant™ | lisätiedot
Uudenlainen kuorintatuote, joka kirkastaa, kiinteyttää ja hoitaa! Tehokkaat mekaaniset ja kemialliset kuorivat aineet yhdistettynä ainutlaatuiseen lämpöteknologiaan, joka aktivoituu kontaktissa ihoon tai veteen. Lämpö tehostaa tuotteen sisältämien vitamiinien imeytymistä ihoon. Ei sisällä keinotekoisia hajusteita tai väriaineita.

Ennenaikaisesti ikääntyvälle iholle.

 

48.60 €
69.40 €


Ahava Time to Hydrate Essential Reviving Serum 30 ml

 

Ahava Time to Hydrate Essential Reviving Serum 30 ml | lisätiedot
Kosteuttava ja elvyttävä seerumi 30 ml

Elvyttävä, öljytön seerumi palauttaa ihon luonnollisen kosteustasapainon puhdistaen ja tasoittaen ihon sävyä pensasmustikkauutteen avulla. Poistaa tehokkaasti kuolleita ihosoluja sekä minimoi ryppyjen ja juonteiden syntymistä. Ei testattu eläinkokein.

 

25.00 €


BIODROGA Golden Secret 50 ml

 

BIODROGA Golden Secret 50 ml | lisätiedot
Hyvin imeytyvä ja kevyt Golden Secret voide on tehokas ihonhoitotuote juonteita ja ryppyjä vastaan. Ikääntyvä iho tarvitsee lisäksi suojaa ja vastustuskykyä. Vuoden jokaisena päivänä ihon täytyy selviytyä UV säteiden aiheuttamasta stressistä. Kosteudensitomiskykykään ei ole enää entisellään, kun vuodet lisääntyvät. Iho ei ole enää yhtä pehmeä ja tasainen ja lisääntyvä kuivuus aiheuttaa epämiellyttävän kireyden tunnetta. Iho on usein samea ja harmaa.

Golden Secret vastaa kaikkiin näihin ihon vaatimuksiin ainutlaatuisella koostumuksellaan.

Kaunis pakkaus on jokaisen kylpyhuoneen koristus. Kauniisti hehkuvat pigmentit ja puuterinen tuoksu koskettavat kaikkia aisteja ja hoito on silkkaa ylellisyyttä.

 

78.60 €


[1] [2] [3] >>>

 Ostoskori

Stonegrove Ky, Kaivolahdenk.8 F 68, 00810 Hki
puh. 0440-215 480 KLO 12-15.00, sähköpostiosoite info.verkkokauppasunrise@gmail.com
Viimeksi päivitetty 2017-10-10 09:11:23