Verkkokauppa Sunrise > Uutiset | Kirjaudu sisään

 

Uutiset

2021-02-26: MUUTOKSIA MAKSUTAVOISSA
2021-02-20: AJANKOHTAISET TUOTTEET
2020-05-17: MINERAALIEN POISTO HIUKSISTA

AJANKOHTAISET TUOTTEET

Olemme menossa jo kevättä kohti ja ihana kirkas auringonpaiste tuo piristystä arjen keskelle. Talven vaihtelevat lämpötilat ovat aina stressitekijä iholle ja tänä talvena on kasvomaskin käyttö tuonut oman osansa ihon ärsyyntymiseen. Ärtyneen ihon hoidossa oikea puhdistustuote on todella tärkeä.

KAIKKI ALKAA PUHDISTUKSESTA!
Kauniin ihon perusta on iholle sopiva puhdistustuote joka puhdistaa iholta lian ja meikin mutta ei kuivata ihoa liikaa. Koska yksi puhdistuote ei sovi kaikille, BIODROGA puhdistuslinjassa on huomioitu kaikki ihotyypit.

Cleansing Oil
Herkälle ja kuivalle iholle.
Mieto vesiliukoinen puhdistusöljy joka sopii kuivalle ja herkälle iholle. Tuote puhdistaa ihon hellävaraisesti luonnollisten raaka-aineiden avulla ja auttaa suojaamaan ihon happovaippaa.

Milky Cleanser
Normaalille ja kuivalle iholle.
Silkkinen puhdistusmaito puhdistaa ihon hellästi ja kosteuttaa ihoa puhdistuksen aikana. Tuote sisältää rauhoittavaa ja pehmentävää lakritsiuutetta ja pantenolia joka tasapainottaa ihon kosteuspitoisuuden, rauhoittaa ärsytyksiä ja punoituksia ja parantaa ihosolujen uusiutumista.

Cleansing Foam
Normaalille ja sekaiholle.
Pehmeä puhdistusvaahto joka puhdistaa ihon läpikotaisin ja jättää sen pehmeäksi. Tuotteen päävaikuttava aine on allantoiini joka stimuloi uusien ihosolujen muodostusta. Puhdistusvaahto sopii erityisen hyvin voimakkaan meikin poistoon.

Cleansing Fluid for impure skin
Puhdistusneste epäpuhtaalle, rasvaiselle tai sekaiholle.
Tuote tasapainottaa ihon talintuotantoa ja puhdistaa sen hellästi. Tuotteen päävaikuttava aine on polysakkaridi BioEcolia®, joka tukee ihon luonnollista bakteeriflooraa. Se estää haitallisten, tulehduksia aiheuttavien bakteerien leviämisen sekä tukee ihon luonnollista happovaippaa.

Mild Skin Lotion
Kasvovesi normaalille, kuivalle ja sekaiholle.
Ideaali tuote päättämään puhdistusrituaali. Poistaa hellästi kaikki jäämät, kuten ihosolut ja talin. Rauhoittaa ja raikastaa ihon. Tekee ihon puhtaan tuntuiseksi huokosia myöten ja kosteuttaa ihoa. Sopii erittäin hyvin myös herkälle iholle. Tuotteen sisältämä lakritsiuute rauhoittaa ja pehmentää ihoa.

Clarifying Lotion for impure skin
Kasvovesi epäpuhtaalle, rasvaiselle tai sekaiholle.
Poistaa hellästi kaikki jäämät ja talin iholta. Raikastaa ihon. Tuotteen päävaikuttava aine on polysakkaridi BioEcolia®, joka tukee ihon luonnollista bakteeriflooraa. Se estää haitallisten, tulehduksia aiheuttavien bakteerien leviämisen sekä tukee ihon luonnollista happovaippaa.

Uutisarkisto

2021-02-26: MUUTOKSIA MAKSUTAVOISSA
2021-02-20: AJANKOHTAISET TUOTTEET
2020-05-17: MINERAALIEN POISTO HIUKSISTA
2019-12-03: SIM FORME ESSENTIALS - KAURAÖLJYÄ SISÄLTÄVÄ UUTUUSSARJA
2018-08-29: BIODROGALTA TRENDIKKÄÄT KUITUKANGASNAAMIOT
2018-07-21: BIODROGA MD IHONHOITOTUOTTEET NYT MEILLÄ

 Ostoskori

Verkkokauppa Sunrise , Kaivolahdenkatu 8 F 68 , 00810 HELSINKI, Finland
puh. 0440-215480, sähköpostiosoite info.verkkokauppasunrise@gmail.com
Viimeksi päivitetty 2021-09-16 17:58:45