BIODROGA MD Anti-Tox Thermo Peeling - kuorinta

Etusivu > BIODROGA MD lääketieteellinen ihonhoito > BIODROGA MD Cleansing - Puhdistus

BIODROGA MD Anti-Tox Thermo Peeling - kuorinta
Tuotekoodi
104298
40,15 €
kpl

 

Kuorinta-aineen Thermo Agent aktivoi ihon lämpöreseptoreita aiheuttaen tehokkaasti lämmön tunteen, kun tuotetta on iholla. Lämpö johtaa huokosten avautumiseen, mikä taas auttaa vaikuttavia aineita imeytymään paremmin ihoon. Mikroverenkierto ja verenkierto tehostuvat lämpövaikutuksen avulla. Lämpö alkaa tuntua iholla jo muutamassa minuutissa levittämisen jälkeen ja voi kestää jopa 2 tuntia.

Anti-Tox Thermo Peeling kasvokuorintaa suositellaan sen koostumuksen ja sitä seuraavan vaikutuksen vuoksi erityisesti:

Väsyneelle, samealle iholle joka kaipaa lisää elinvoimaa.
Iholle joka kaipaa tehokasta kuorintaa.
Ikääntyvälle iholle joka kaipaa parannusta aineenvaihduntaan. Aineenvaihdunnan kiihdyttäminen stimuloi kudosten uusiutumista ja elvyttää niiden toimintoja.
Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia.

Käyttö: Valmistele iho puhdistamalla se huolellisesti ja raikastamalla kasvovedellä. Levitä Anti-Tox Thermo-Peeling hieman kostealle iholle. Anna vaikuttaa 2-3 minuuttia. Kuori kostutetuin sormin ja poista kuorinnan jäämät huolellisesti vedellä.

Anti-Tox Thermo Peeling kuorintaa käytetään 1-2 kerran viikossa.

Tärkeä huomio: Anti-Tox Thermo Peeling kasvokuorinnan lämmittävästä koostumuksesta johtuen se saa kasvojen verisuonet laajenemaan ja siksi sitä ei suositella couperosaiholle. Tuote sisältää kuorivia mikrojyviä eikä sitä suositella käytettäväksi iholle jossa on tulehtuneita epäpuhtauksia etteivät tulehdukset leviä

tech
tech
Verkkokauppa Sunrise
Kaivolahdenkatu 8 F 68
FI-00810, Helsinki
FINLAND
puh. 0440-215480
info.verkkokauppasunrise@gmail.com
Y-tunnus: 2046867-1
Paytrail
Paytrail