Verkkokauppa Sunrise > Kasvoille > Tehohoidot | Kirjaudu sisään

 

Tehohoidot

järjestä nimen | päivityksen | hinnan | alkuperäisen järjestyksen mukaan

BIODROGA Global Anti-Age Formula 24h Care for demanding skin

 

BIODROGA Global Anti-Age Formula 24h Care for demanding skin | lisätiedot
24-Hour Care
Moderni ihonhoito ei voisi olla kattavampi ja miellyttävämpi. GLOBAL ANTI-AGE FORMULA 24-Hour Care suojaa ihoa päivän aikana ja tukee sen luonnollista uusiutumisprosessia yön aikana. Se auttaa ravitsemaan ja suojaamaan ihmisihon kantasoluja, tekee ihosta kiinteämmän ja tiiviimmän ja häivyttää olemassa olevia ryppyjä ja juonteita. Se stimuloi myös elastiinisynteesiä, parantaa kasvojen piirteitä, tukee ihosolujen lisääntymistä ja tasapainottaa ihon kosteuspitoisuuden.

Täyteläinen koostumus jättää ikääntyvään ihoon ravitun ja rentoutuneen tunteen. Äärettömän ihoystävällinen koostumus.

 

98.70 €


Biodroga Energize & Perfect 24-hour care, dry skin 50 ml

 

Biodroga Energize & Perfect 24-hour care, dry skin 50 ml | lisätiedot
24 tunnin voide kuivalle iholle.

Tämän tuotteen Wrinkle-Filler puuteri ja valoa heijastavat pigmentit kätkevät juonteet tehokkaasti ja välittömästi. Täyteläinen hoitotuote, jonka sisältämä vihreä kahvi poistaa turvotusta ja nestekeräymiä. Se stimuloi väsyneitä ihosoluja ja tekee ihosta rentoutuneen näköisen. E-vitamiini ja Pro-Matrix peptidit torjuvat kronologista ihon vanhenemista.

 

53.75 €


BIODROGA MD Anti-Redness Calming Creme

 

BIODROGA MD Anti-Redness Calming Creme | lisätiedot
ANTI-REDNESS CALMING CREME -voiteella on rauhoittavia ja ihoa vahvistavia ominaisuuksia. Se vaalentaa punoitusta ja supistaa kapillaareja. Säännöllisesti käytettynä voide pienentää ja vaalentaa punoittavia alueita.

 

76.70 €


BIODROGA MD Anti-Redness Rosa-Calming Serum

 

BIODROGA MD Anti-Redness Rosa-Calming Serum | lisätiedot
ROSA-CALMING SERUM sisältää innovatiivista tetrapeptidejä – Telangyn ™. Se estää tulehduksia ja toiminnallisia häiriöitä ihossa, jossa on taipumus verisuonien laajenemiseen. Tuotteen raaka-aineet vahvistavat pieniä kapillaareja ja verisuonten seinämiä. Salisyylillä on supistava vaikutus. Säännöllisesti käytettynä ihon punoittavat alueet vaalenevat.

 

80.35 €


BIODROGA MD Skin Booster Anti-Blemish Stick

 

BIODROGA MD Skin Booster Anti-Blemish Stick | lisätiedot
Erinomainen SOS-tuote! Sisältää sinkkioksidia, kehäkukkauutetta, kamomillaa ja isopropyylialkoholia. Vähentää ja estää tulehduksia, rauhoittaa ärsytystä ja desinfioi.

 

26.80 €


BIODROGA MD Skin Booster Anti-Pigment Spot Serum

 

BIODROGA MD Skin Booster Anti-Pigment Spot Serum | lisätiedot
Tehotuote vaalentamaan pigmenttiläikkiä. Epäesteettiset pigmenttiläikät saavat ihon näyttämään vanhemmalta. Anti-Pigment-Spot Serum auttaa tähän ongelmaan. Actipone ® Nuttgrass, Alpha-Arbutin ja glykolihappo vaalentavat pigmenttiläikkiä säännöllisesti käytettynä sekä ehkäisevät uusien pigmenttiläikkien syntyä.

 

61.95 €


BIODROGA MD Skin Booster Pore-refining Serum

 

BIODROGA MD Skin Booster Pore-refining Serum | lisätiedot
Palmitoyl Tripeptidi tukee solujen välistä viestintää ja stimuloi ihon omaa kollageenisynteesiä. Innovatiivinen raaka-aine PoreAway toimii kolmivaikutteisesti: tasapainottaa talintuotantoa, matifoi ja estää mustapäiden syntyä. Tuote ehkäisee tulehduksia ja sekä tekee ihosta kirkkaan, pehmeän ja tasaisen näköisen.

 

52.15 €


BIODROGA MD Clear+ Sebum Balancing Serum for impure skin

 

BIODROGA MD Clear+ Sebum Balancing Serum for impure skin | lisätiedot
Rauhoittava Sebum Balancing Serum on ensimmäinen askel ihon talin tuotannon tasapainottamisessa. Se supistaa ihohuokosia ja rauhoittaa ihoa.

Salisyylihappo pystyy tunkeutumaan epäpuhtaan ihon rasvakerrokseen ja avaamaan tukkeutuneet huokoset. Iho pystyy vastaanottamaan tämän jälkeen ihonhoitotuotteiden vaikuttavat aineet. Samalla sulfur kuivattaa hellävaraisesti ihoa ja säätelee siten ihon talin tuotantoa.

 

49.85 €


 Ostoskori

Verkkokauppa Sunrise , Kaivolahdenkatu 8 F 68 , 00810 HELSINKI, Finland
puh. 0440-215480, sähköpostiosoite info.verkkokauppasunrise@gmail.com
Viimeksi päivitetty 2018-08-11 13:46:37