Verkkokauppa Sunrise > BIODROGA ihonhoito > BIODROGA Repair + Cell Protection | Kirjaudu sisään

 

BIODROGA Repair + Cell Protection

STRESSAANTUNEELLE IHOLLE

BIODROGA Repair + Cell Protection on ihan ”must” kaikille luonnon– tai keinotekoisessa auringossa ja valossa viihtyville. Suositellaan myös päätetyöskentelijöille.

Asiantuntiijoiden mielestä 70 % ihon vanhenemisprosessiin on syynä UV-valo! Niin sanotun valovanhenemisen (photo-aging) takia ihon omien kantasolujen elinvoima heikkenee ja ihon luonnollinen uusiutumisprosessi hidastuu.

Normaaleissa olosuhteissa keho pystyy korjaamaan kyseiset vauriot itse, mutta liiallinen altistuminen säteilylle tekee ihosta nahkamaisen, se menettää kimmoisuuttaan ja siihen ilmestyy juonteita ja ryppyjä.

Yli 30 vuoden kokemus ja tutkimustyö valon vanhentavan vaikutuksen tiimoilta on sisällytetty REPAIR + CELL PROTECTION linjaan. Linjan pääosassa on innovatiivinen raaka-aine Sveitsin vuoristosta.

PhytoCell Tec ™ Alp Rose—kantasolu-uute alppiruusun lehdistä: se parantaa ihon kantasolujen elinvoimaa ja toimintoja ja lisäksi se vahvistaa ihon suojavaippaa ja puolustuskykyä. Näin ihon kantasolut on suojattu ympäristön ja UV-säteiden aiheuttamilta rasituksilta.

Linja sisältää 3 tuotetta
•Night Care — yövoide valon vaurioittamalle iholle
•Day Care SPF 15— päivävoide, suojakerroin 15
•Eye Care—silmänympärysvoide valon vaurioittamalle iholle

 Ostoskori

Verkkokauppa Sunrise , Kaivolahdenkatu 8 F 68 , 00810 HELSINKI, Finland
puh. 0440-215480, sähköpostiosoite info.verkkokauppasunrise@gmail.com
Viimeksi päivitetty 2021-10-11 22:16:20