Verkkokauppa Sunrise > BIODROGA ihonhoito > BIODROGA Intense Moisture Formula | Kirjaudu sisään

 

BIODROGA Intense Moisture Formula

KOSTEUTTA KAIPAAVALLE IHOLLE

Intense Moisture Formula ihonhoitosarjan innovatiiviset ainesosat stimuloivat akvaporiineja ihosoluissa. Akvaporiinit ovat proteiineja, jotka muodostavat kanavia solukalvoon ja kontrolloivat ihon vedenkuljetusta. Akvaporiinien löytö palkittiin Nobel -palkinnolla vuonna 2003. Akvaporiinien vedenjohtavuus yltää jopa kolmeen miljardiin molekyyliin sekunnissa. Tämä mahdollistaa sen, että ihon ylempiin kerroksiin saadaan enemmän kosteutta. Samanaikaisesti iho saa kosteutta myös ulkopuolelta. Ihon kyky sitoa kosteutta on kasvanut ja näin iho on suojattu kuivuudelta. Tämä innovatiivinen konsepti stimuloi ihon luonnollista kosteudensitomiskykyä - kaksinkertainen vaikutus täydellistä kosteutusta varten sekä sisältä että ulkoa. Paras mahdollinen hoito janoiselle iholle!

järjestä nimen | päivityksen | hinnan | alkuperäisen järjestyksen mukaan

BIODROGA Intense Moisture Formula 24h Care for moisture-deficient skin

 

BIODROGA Intense Moisture Formula 24h Care for moisture-deficient skin | lisätiedot
24-tunnin voide kosteusköyhälle normaalille iholle

Ainutlaatuinen hoitokonsepti janoiselle iholle. Madecassoside-uute ja hyaluronihappo tukevat ihon kykyä toimittaa ja jakaa kosteutta. Betaglukaanit sitovat paljon vettä ja suojelevat ihoa kuivuudelta. Tämä tuplavaikutus sekä sisältä että ulkoa tuottaa täydellisen kosteutuksen, jolla välitön ja pitkäaikainen vaikutus. Tuloksena on raikas ja kiinteä iho.

 

52.75 €


BIODROGA Intense Moisture Formula 24h Care for moisture-deficient , dry skin

 

BIODROGA Intense Moisture Formula 24h Care for moisture-deficient , dry skin | lisätiedot
24-tunnin voide kosteusköyhälle, kuivalle iholle

Avokadoöljyä sisältävä täyteläinen voide on räätälöity kuivan ihon tarpeisiin. Madecassoside-uute ja hyaluronihappo tukevat ihon kykyä jakaa kosteutta. Betaglukaanit sitovat paljon vettä ja suojelevat ihoa kuivuudelta. Tämä tuplavaikutus sekä sisältä että ulkoa tuottaa täydellisen kosteutuksen, jolla on välitön ja pitkäaikainen vaikutus.

 

52.75 €


BIODROGA Intense Moisture Formula Basic Moist

 

BIODROGA Intense Moisture Formula Basic Moist | lisätiedot
Kaikille ihotyypeille sopiva öljytön fluidi.

Tuote sisältää voimakkaasti tiivistettyjä kosteuttavia ainesosia jotka kosteuttavat ihoa monen tunnin ajan tasoittaen kuivuudesta johtuvia pieniä ryppyjä. Jo lyhyen ajan kuluttua tuotteen levittämisestä iho näyttää silkkisen pehmeältä, raikkaalta ja rauhoittuneelta.

Päävaikuttava aine: Hydroforte, merileväuute ja aloe vera uute

 

48.40 €


BIODROGA Intense Moisture Formula Eye Care for moisture-deficient skin

 

BIODROGA Intense Moisture Formula Eye Care for moisture-deficient skin | lisätiedot
Kosteuttava silmänympärysvoide.

Tuotteen kevyt koostumus on erityisesti räätälöity herkälle silmänympärysiholle. Madecassoside-uute ja hyaluronihappo tukevat ihon kykyä jakaa kosteutta. Betaglukaanit sitovat paljon vettä ja suojelevat ihoa kuivuudelta. Tämä tuplavaikutus sekä sisältä että ulkoa tuottaa täydellisen kosteutuksen, jolla on välitön ja pitkäaikainen vaikutus.

 

36.20 €


BIODROGA Intense Moisture Formula Moisturizing 24h Creme Gel

 

BIODROGA Intense Moisture Formula Moisturizing 24h Creme Gel | lisätiedot
24 tunnin kosteuttava voidegeeli

Kaikille ihotyypeille sopiva kevyt kosteuttava voidegeeli. Voide viilentää ihoa ja sopii erityisen hyvin kesäkäyttöön tai rasvaisen ihon kosteuttamiseen ympäri vuoden. Voide imeytyy ihoon valon nopeudella, eikä ihoon jää kiiltoa aiheuttavaa öljyistä tunnetta. Ei myöskään aiheuta näppylöitä ja epäpuhtauksia. Voide sisältää ihoa tehokosteuttavaa hyaluronihappoa ja madekassosidetta sekä rauhoittavaa pantenolia.

 

35.85 €


 Ostoskori

Verkkokauppa Sunrise , Kaivolahdenkatu 8 F 68 , 00810 HELSINKI, Finland
puh. 0440-215480, sähköpostiosoite info.verkkokauppasunrise@gmail.com
Viimeksi päivitetty 2021-09-16 17:58:45