Verkkokauppa Sunrise > BIODROGA ihonhoito > BIODROGA Global Anti-Age Formula | Kirjaudu sisään

 

BIODROGA Global Anti-Age Formula

ELASTISUUDEN JA VOLYYMIN PUUTTEESEEN

Korkealuokkaiset ihonhoitotuotteet yli 50-vuotiaille.

Mitä vanhemmaksi ja stressaantuneemmaksi iho tulee, sitä hitaammin ihosolut uusiutuvat. Epidermal growth factorin (EGF) normaaleilla tasoilla on tapana heiketä ja kollageeni– ja elastiinisäikeiden määrä vähenee. Iho menettää kiinteyttään ja elastisuuttaan.
Kehon luonnollinen hyaluronihappopitoisuus ja ihon oma kyky sitoa kosteutta vähenee jokaisen vuoden myötä. Ihosta tulee ohuempi, laiskemmin toimiva ja ryppyisempi.

Mitä voi odottaa tehokkaalta, yli 50-vuotiaille tarkoitetulta, anti-aging ihonhoitolinjalta? Tuotteiden pitää pystyä uudistamaan ihoa, madaltamaan juonteita, tukemaan ihosolujen kasvua ja taata riittävä kosteuspitoisuus ihoon, jotta se näyttäisi raikkaammalta ja nuorekkaammalta.

Muodossa tai toisessa peptidit ovat tulleet viime vuosina yhdeksi suosituimmista aktiiviaineista modernissa kosmetiikassa. Suosio johtuu niiden anti-aging vaikutuksista. Niiden kyky toimia kemiallisina hierojina on todistettu erityisesti vanhemmassa ihossa. Kun sen jakeluun käytetään liposomikapsuleita, peptidit kykenevät pääsemään niihin ihon alueisiin, joissa niiden kyky stimuloida ihon uusiutumisprosessia tuottaa todellisia tuloksia. Yksinkertaisesti sanottuna, ne pystyvät tunkeutumaan ihoon huomattavasti helpommin ja ne pystyvät työskentelemään tehokkaammin kuin jos ne levitettäisiin vain epidermiksen uloimpaan kerrokseen. Samalla kasvikantasolu-uute auttaa maksimoimaan peptidien tehon.

Kuten kaikki BIODROGA sarjan anti-aging linjat, Global Anti-age Formula linjakin perustuu Bioactive Anti-age Complex raaka-aineeseen. Se on symbioottinen yhdistelmä kasvikantasoluja ja biopeptidejä. Mikä tekee Bioactive Anti-age Complex raaka-aineesta erityisen, on liposomeihin kapsuloitu signaali peptidejä EDP3 joka on sisällytetty argan kantasolu-uutteeseen. Tämä vähentää ihon ikääntymisprosesseja.


BIODROGA Global Anti-Age Formula 24h Care for demanding skin

 

BIODROGA Global Anti-Age Formula 24h Care for demanding skin | lisätiedot
24-Hour Care
Moderni ihonhoito ei voisi olla kattavampi ja miellyttävämpi. GLOBAL ANTI-AGE FORMULA 24-Hour Care suojaa ihoa päivän aikana ja tukee sen luonnollista uusiutumisprosessia yön aikana. Se auttaa ravitsemaan ja suojaamaan ihmisihon kantasoluja, tekee ihosta kiinteämmän ja tiiviimmän ja häivyttää olemassa olevia ryppyjä ja juonteita. Se stimuloi myös elastiinisynteesiä, parantaa kasvojen piirteitä, tukee ihosolujen lisääntymistä ja tasapainottaa ihon kosteuspitoisuuden.

Täyteläinen koostumus jättää ikääntyvään ihoon ravitun ja rentoutuneen tunteen. Äärettömän ihoystävällinen koostumus.

 

98.70 €


 Ostoskori

Verkkokauppa Sunrise , Kaivolahdenkatu 8 F 68 , 00810 HELSINKI, Finland
puh. 0440-215480, sähköpostiosoite info.verkkokauppasunrise@gmail.com
Viimeksi päivitetty 2019-06-16 16:07:33