Verkkokauppa Sunrise > BIODROGA ihonhoito > BIODROGA Anti-Age Cell Formula | Kirjaudu sisään

 

BIODROGA Anti-Age Cell Formula

KIINTEYTYSTÄ VAATIVALLE IHOLLE

Anti-Age Cell Formula on kokonaisvaltainen hoitokonsepti, joka yhdistää erilaisia tekijöitä ikääntymisen merkkejä vastustavaan hoitoon.

Kasviperäiset kantasolut suojelevat kuin turvamiehet ihon omien kantasolujen pitkäikäisyyttä ja huolehtivat niiden aktiivisuuden hereillä pysymisestä kuin herätyskello. Kasviperäisten kantasolujen vaikutusta tukevat Iiriksen isoflavonit, jotka ylläpitävät kollageenin ja elastiinin muodostamaa tukiverkkoa ihossa. AquaCacteen antaa iholle kosteutta, jota tarvitaan kaikkiin ihon toimintoihin.

järjestä nimen | päivityksen | hinnan | alkuperäisen järjestyksen mukaan

Biodroga Anti-Age Cell Formula Firming Day Care 50 ml

 

Biodroga Anti-Age Cell Formula Firming Day Care 50 ml | lisätiedot
Anti-age päivävoide.

Normaalille ja sekaiholle sopiva Anti-Age voide joka sisältää ihon omia kantasoluja elvyttäviä ainesosia. Tuotteen koostumus on pehmeä ja nopeasti imeytyvä, se sopii erinomaisesti meikin alle. Tuotteen aktiiviaineet torjuvat ihon kronologista vanhenemista, siloittavat ihon juonteita ja ryppyjä ja parantavat kollageenisynteesiä. Voide saa ihon näyttämään välittömästi sileämmältä ja kiinteämmältä.

 

72.30 €


Biodroga Anti-Age Cell Formula Firming Day Care for Dry Skin 50 ml

 

Biodroga Anti-Age Cell Formula Firming Day Care for Dry Skin 50 ml | lisätiedot
Kuivan ihon päivävoide.

Päivävoide kuivalle iholle tasoittaa ihoa, ehkäisee luontaisia ikääntymisen tuomia muutoksia ja säilyttää ihon nuorekkuuden ihossa. Sopii kuivalle iholle, mutta on kuitenkin miellyttävän kevyt koostumukseltaan.

 

72.30 €


Biodroga Anti-Age Cell Formula Firming Night Care 50 ml

 

Biodroga Anti-Age Cell Formula Firming Night Care 50 ml | lisätiedot
Yövoide.

Tämä tuote sisältää monikäyttöistä Bioactive Anti-Age Complexia. Elävöittää ihon kantasoluja, vähentää juonteita ja ryppyjä, parantaa kollageenisynteesiä ja vahvistaa soluväliainetta. Yön aikana tapahtuvan ihon uusiutumisvaiheen aikana juonteet tasoittuvat ja ihon lipidi- ja kosteustasapaino palautuvat.

 

78.75 €


Biodroga Anti-Age Cell Formula Anti-Time Premium Concentrate 30 ml

 

Biodroga Anti-Age Cell Formula Anti-Time Premium Concentrate 30 ml | lisätiedot
Juonteita ja ryppyjä tasoittava seerumi.

Tuote sisältää monivaikutteista Bioactive Anti-Age Complexia. Elvyttää ihon kantasoluja, vähentää juonteita ja ryppyjä, parantaa kollageenisynteesiä ja vahvistaa soluväliainetta. Erittäin voimakkaasti tiivistetty seerumi kuljettaa vaikuttavat aineet ihoon.

 

67.75 €


Biodroga Anti-Age Cell Formula Firming Eye Care 15 ml

 

Biodroga Anti-Age Cell Formula Firming Eye Care 15 ml | lisätiedot
Kiinteyttävä silmänympärysvoide.

Täyteläinen silmänympärysvoide jonka koostumus on räätälöity erityisesti äärimmäisen herkälle silmänympärysiholle. Tuotteen sisältämät aktiiviaineet auttavat torjumaan ihon ennenaikaisen vanhenemisen merkkejä, tukevat ihon omien kantasolujen toimintaa sekä suojaavat ihoa ympäristön haitallisilta vaikutuksilta. Tuote kosteuttaa tehokkaasti ja tekee silmänympärysihosta pehmeän ja joustavan sekä ehkäisee silmäpussien syntyä.

 

51.30 €


 Ostoskori

Verkkokauppa Sunrise , Kaivolahdenkatu 8 F 68 , 00810 HELSINKI, Finland
puh. 0440-215480, sähköpostiosoite info.verkkokauppasunrise@gmail.com
Viimeksi päivitetty 2021-09-16 17:58:45