Verkkokauppa Sunrise > BIODROGA MD lääketieteellinen ihonhoito > BIODROGA MD Anti-Redness | Kirjaudu sisään

 

BIODROGA MD Anti-Redness

Monet ihmiset kärsivät ihon ylireagoinneista, kuten punoituksesta ja kutinasta. Ihon jatkuva punoitus, esim. couperosa, vaikuttaa vähitellen ihon kimmoisuuteen ja elastisuuteen, sillä ihossa esiintyvät tulehdusreaktiot tuhoavat pitkällä aikavälillä ihon elastaani- ja kollageenisäikeitä, jotka ovat elintärkeitä ihon kiinteydelle ja joustavuudelle.

Couperosa johtuu tyypillisesti verisuonien laajenemisesta. Verisuonten laajeneminen taas johtuu yleensä tukikudoksessa sijaitsevien verisuonten seinämien heikkoudesta. Tilapäinen punoitus johtuu pienten verisuonten näkymisestä, koska verisuonten verenkierto vilkastuu. Couperosaa pidetään rosacean esiasteena.

Raaka-aine innovaatiot punoitusta vastaan:
Telangyn™ on innovatiivinen tetrapeptidi, joka on kehitetty erityisesti couperosasta ja telangieksatiasta kärsivälle iholle.

• Estää tulehduksia ja toiminnallisia häiriöitä ihossa, jolla on taipumus verisuonien laajentumiseen
• Estää samalla kollagenaasia
• Suojaa ihoa hyperpigmentaatiolta

Tuotteiden säännöllinen käyttö vaalentaa silminnähden punoittavaa ihoa, vahvistaa kapillaareja ja verisuonten seinämiä ihossa sekä parantaa ihon luonnollista puolustuskykyä.


BIODROGA MD Anti-Redness Calming Creme

 

BIODROGA MD Anti-Redness Calming Creme | lisätiedot
ANTI-REDNESS CALMING CREME -voiteella on rauhoittavia ja ihoa vahvistavia ominaisuuksia. Se vaalentaa punoitusta ja supistaa kapillaareja. Säännöllisesti käytettynä voide pienentää ja vaalentaa punoittavia alueita.

 

76.70 €


 Ostoskori

Verkkokauppa Sunrise , Kaivolahdenkatu 8 F 68 , 00810 HELSINKI, Finland
puh. 0440-215480, sähköpostiosoite info.verkkokauppasunrise@gmail.com
Viimeksi päivitetty 2021-10-11 22:16:20