Verkkokauppa Sunrise > BIODROGA MD lääketieteellinen ihonhoito > BIODROGA MD Hyper Sensitive | Kirjaudu sisään

 

BIODROGA MD Hyper Sensitive

SOPII KAIKKEIN HERKKÄIHOISIMMILLE

Stressi, ympäristön aiheuttamat tai perinnölliset prosessit kuten myös esteettiset plastiikkakirurgiahoidot saattavat heikentää ihoa suojaavaa lipidikerrosta: Ihosta tulee herkempi, siihen tulee useammin ärsytyksiä, se on taipuvainen ihottumaan ja näyttää reagoivan kaikkeen. Tuotteemme tukevat erityisesti ihon uudelleenrakentumista sekä ihon luontaisen tasapainon palauttamista.

BIODROGA MD HYPER SENSITIVE -tuotteet on suunniteltu erityisesti erittäin herkän ihon hoitoon, neurodermatiittiin taipuvaisen ihon hoitoon (ihottumavapaana aikana) sekä käytettäväksi ennen ja jälkeen plastiikkakirurgisia syvä- ja pinnallisia hoitoja, kuten dermabrasion-kuorinnat, laserhoidot, injektiot, hedelmähappohoidot jne.

Resurrection plant complex tekee ihosta kimmoisamman ja parantaa sen puolustuskykyä. Se tukee ja säilyttää ihon luonnollisia uusiutumisprosesseja ja nostaa ihon kosteuspitoisuutta.

Pantenoli parantaa ja kiihdyttää uusien ihosolujen muodostusta ja siten vahvistaa ihon luonnollista suojakalvoa. Lisäksi sillä on kyky sitoa ja varastoida vettä ja siten pysyvästi lisätä ihon kykyä säilyttää kosteutta. Pantenoli rauhoittaa ihon tulehdusprosesseja, vähentää kutinaa ja lievittää ärsytystä ja punoitusta.

Helokkiöljy aktivoi hellävaraisesti ihon aineenvaihduntaa parantaen ja kiihdyttäen ihon luonnollista uusiutumisprosessia.

järjestä nimen | päivityksen | hinnan | alkuperäisen järjestyksen mukaan

BIODROGA MD Hyper Sensitive Hypoallergen* 24-h Care

 

BIODROGA MD Hyper Sensitive Hypoallergen* 24-h Care | lisätiedot
BIODROGA MD HYPER SENSITIVE Hypoallergen* 24-h Care on kehitetty herkän ihon tarpeisiin. DMC:n ansiosta se on täydellisen ihoystävällinen. 24-tunnin hoitovoidetta suositellaan erityisesti kuivalle ja erittäin herkälle iholle sekä neurodermatiittiin taipuvaiselle iholle.

 

84.60 €


BIODROGA MD Hyper Sensitive Hypoallergen* Eye & Lip Care

 

BIODROGA MD Hyper Sensitive Hypoallergen* Eye & Lip Care | lisätiedot
BIODROGA MD HYPER SENSITIVE Hypoallergen* Eye & Lip care on testattu dermatologisilla testeillä ja sen on todettu olevan erittäin hyvin siedetty. Koska silmien ja huulten ympärillä oleva iho on herkkä, se vaatii erityishoitoa. Tämä silmien- ja huultenhoitotuote rauhoittaa, vahvistaa ja suojaa näitä ihoalueita ja auttaa niitä tasapainottumaan.

 

70.50 €


 Ostoskori

Verkkokauppa Sunrise , Kaivolahdenkatu 8 F 68 , 00810 HELSINKI, Finland
puh. 0440-215480, sähköpostiosoite info.verkkokauppasunrise@gmail.com
Viimeksi päivitetty 2021-10-11 22:16:20