Verkkokauppa Sunrise > BIODROGA MD lääketieteellinen ihonhoito > BIODROGA MD Skin Booster | Kirjaudu sisään

 

BIODROGA MD Skin Booster

Erittäin tehokkaat erikoistuotteet, jotka perustuvat peptideihin, vitamiineihin ja luonnollisiin raaka-aineisiin: BIODROGA MD™ SKIN BOOSTER -tuotteilla on antioksidanttinen, kiinteyttävä ja kosteuttava vaikutus.

JAMSSINJUURIUUTE tukee ihon luonnollisia toimintoja. Toimii erityisesti niiden asiakkaiden kohdalla, joilla on jonkin verran kypsempi iho ja joiden oma hormonituotanto on jo heikentynyt.

MIKROLEVÄUUTE tukee kollageenisynteesiä, suojaa ihoa sekä antaa välittömän ja pitkäkestoisen kiinteyttävän vaikutuksen.

HEKSAPEPTIDIT rentouttavat kasvojen lihaksia jota kautta myös juonteet madaltuvat vähitellen.

järjestä nimen | päivityksen | hinnan | alkuperäisen järjestyksen mukaan

BIODROGA MD Skin Booster Anti-Pigment Spot Serum 30 ml

 

BIODROGA MD Skin Booster Anti-Pigment Spot Serum 30 ml | lisätiedot
PIGMENTTILÄIKÄT VAALENEVAT

Tehotuote vaalentamaan pigmenttiläikkiä. Epäesteettiset pigmenttiläikät saavat ihon näyttämään vanhemmalta. Anti-Pigment-Spot Serum auttaa tähän ongelmaan. Actipone ® Nuttgrass, Alpha-Arbutin ja glykolihappo vaalentavat pigmenttiläikkiä säännöllisesti käytettynä sekä ehkäisevät uusien pigmenttiläikkien syntyä.

 

55.65 €


BIODROGA MD Skin Booster Pore-refining Serum 30 ml

 

BIODROGA MD Skin Booster Pore-refining Serum 30 ml | lisätiedot
HUOKOSET PUHDISTUVAT

Palmitoyl Tripeptidi tukee solujen välistä viestintää ja stimuloi ihon omaa kollageenisynteesiä. Innovatiivinen raaka-aine PoreAway toimii kolmivaikutteisesti: tasapainottaa talintuotantoa, matifoi ja estää mustapäiden syntyä. Tuote ehkäisee tulehduksia ja tekee ihosta kirkkaan, pehmeän ja tasaisen näköisen.

 

47.10 €


BIODROGA MD Skin Booster Retinol Anti-Age Night Cream 50 ml

 

BIODROGA MD Skin Booster Retinol Anti-Age Night Cream 50 ml | lisätiedot
Retinolin (A-vitamiini) moninaisiin vaikutuksiin kuuluvat ihosolujen uusiutuminen ja kollageenisynteesin stimulointi sekä ihon rakenteen, joustavuuden ja kiinteyden parantaminen. Retinoli on erittäin tehokas anti-aging -ainesosa. Yhdessä antioksidatiivisia ominaisuuksia sisältävien stabiloitujen C- ja E-vitamiini johdannaisten ja matrix-peptidien kanssa se tarjoaa maksimaalisen anti-aging -vaikutuksen.

 

82.45 €


BIODROGA MD Skin Booster Intense Moisture Serum 30 ml

 

BIODROGA MD Skin Booster Intense Moisture Serum 30 ml | lisätiedot
Intense moisture serum antaa iholle välittömän ja pitkäkestoisen kosteusvaikutuksen. Palmitoyl tripeptidit tukevat solujen välistä kommunikointia ja stimuloivat kollageenisynteesiä. Tehokkaiden kosteuttajien – leväuutteen ja innovatiivisen AquaMAXTM raaka-aineiden ansiosta iho saa runsaasti kosteutta ja ihon kosteusvarastot täydentyvät. Ihon oma luonnollinen kosteuspitoisuus (NMF) ja suojausmekanismi paranevat.

 

56.60 €


BIODROGA MD Skin Booster Contouring Anti-Age Serum

 

BIODROGA MD Skin Booster Contouring Anti-Age Serum | lisätiedot
Ihon ikääntyminen ilmenee monin tavoin ja se jatkuu koko ikämme. Vaikka ikääntymisen merkit tulevatkin näkyviin vasta myöhemmin, geneettinen ihon ennalta määräytyvä sisäsyntyinen ikääntyminen alkaa jo noin 25-vuotiaana. Lisäksi kasvojen iho on jatkuvasti altis voimakkaille kuormituksille johtuen kasvolihasten jatkuvasta liikkeestä. Kolmas tekijä on ulkoiset haittatekijät ja niistä johtuva ihon ikääntyminen. Lisäksi UV säteet, ilmansaasteet ja epäterveelliset elintavat sekä raskaus ovat ratkaisevassa roolissa.
Yksi äärimmäinen ulkoinen ikääntyvän ihon merkki on niin kutsuttu löysä iho—kasvopiirteiden veltostuminen.

 

82.80 €


 Ostoskori

Verkkokauppa Sunrise , Kaivolahdenkatu 8 F 68 , 00810 HELSINKI, Finland
puh. 0440-215480, sähköpostiosoite info.verkkokauppasunrise@gmail.com
Viimeksi päivitetty 2020-12-02 14:09:55