Verkkokauppa Sunrise > BIODROGA ihonhoito > BIODROGA Age Performance Formula | Kirjaudu sisään

 

BIODROGA Age Performance Formula

KYPSÄLLE IHOLLE

Kauneutta ja karismaa missä iässä tahansa. Tämä hemmotteleva hoito, joka on erityisesti kehitetty vanhemman ihon tarpeisiin, tarjoaa vertaansa vailla olevaa hoitoa ja hyvinvointia. Ihosta tulee ihanan kimmoisa ja se näyttää kirkkaammalta, kiinteämmältä ja hoidetummalta. Iho kiinteytyy, siitä tulee joustavampi ja kimmoisampi. Tämä ylellinen hoito, jolla on sensaatiomainen tuoksu, lähes sulaa iholle ja luo hetkessä hyvinvoinnin tunteen. Tuloksena on täyteläinen ja kiinteä iho sekä silkkinen ja kirkas ihonsävy.

järjestä nimen | päivityksen | hinnan | alkuperäisen järjestyksen mukaan

BIODROGA Age Performance Formula Day Care for dry and mature skin

 

BIODROGA Age Performance Formula Day Care for dry and mature skin | lisätiedot
Tämä täyteläinen päivävoide, jossa on syvälle tunkeutuvaa Matrix Optimizeria, vähentää näkyvästi merkkejä ihon vanhenemisesta. Iho saa takaisin kimmoisuutensa ja kiinteytensä, koska tuote sisältää kosteuttavia ja hoitavia ainesosia. Se käytännössä sulaa ihoon, tehden ihosta ihanan silkkisen tuntuisen. Ihosta tulee kiinteämpi, joustavampi ja elinvoimaisempi.

 

77.85 €


BIODROGA Age Performance Formula Night Care

 

BIODROGA Age Performance Formula Night Care | lisätiedot
Tämä täyteläinen yövoide, jossa on syvälle tunkeutuvaa Matrix Optimizeria, vähentää näkyvästi merkkejä ihon vanhenemisesta ja tukee täydellisesti ihosi yöllistä uusiutumista, tekee ihosta kiinteämmän, joustavamman ja elinvoimaisemman. Tämä ainutlaatuinen voide jättää ihanan hyvin hoidetun tunteen iholle ja aamulla herätessäsi ihosi on saanut takaisin nuorekasta hehkua.

 

79.85 €


 Ostoskori

Verkkokauppa Sunrise , Kaivolahdenkatu 8 F 68 , 00810 HELSINKI, Finland
puh. 0440-215480, sähköpostiosoite info.verkkokauppasunrise@gmail.com
Viimeksi päivitetty 2019-09-21 16:39:33