Toimitusehdot

HINNAT

Sunrise verkkokaupan hinnat ovat voimassa vain nettikaupassa ja sisältävät aina voimassa olevan arvonlisäveron. Voimassa olevat hinnat näkyvät verkkokaupan sivuilta. Hinnat eivät sisällä käsittely- ja toimituskuluja, joista jäljempänä kohdassa toimitustavat.

KAUPAN EHDOT

Tilauksen yhteydessä asiakkaan tulee aina ilmoittaa kuluttajan nimi, osoite, sähköpostiosoite, postiosoite ja puhelinnumero.

Verkkokauppa Sunrisen asiakasrekisteri on luottamuksellinen ja Verkkokauppa Sunrise sitoutuu olemaan luovuttamatta tietoja eteenpäin.

Yhteydenpito osapuolten välillä tapahtuu sähköpostilla tai puhelimitse. Sitova kauppasopimus astuu voimaan kun asiakas on jättänyt tilauksen verkkokauppaan. Vahvistamme tilauksen sähköpostilla. Myyjän vastuu tuotteen huonosta saatavuudesta rajoittuu aina kaupan purkamiseen ja etukäteen maksettujen rahojen palautukseen. Pääsääntöisesti tuote poistetaan verkkokaupan sivuilta jos sitä ei ole sillä hetkellä varastossa. Mikäli tilattu tuote pääsee loppumaan, korvaamme sen vastaavalla ja vähintäänkin samanarvoisella tuotteella samaan hintaan.

MAKSUTAVAT

Voit maksaa tilauksesi verkkopankin kautta, luottokortilla tai laskulla.

Maksu verkkopankissa tai luottokortilla

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

Verkkopankkimaksut

Paytrailin maksupalvelun kautta on saatavilla kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeet.

Korttimaksut

Paytrailin kautta on mahdollista maksaa seuraavilla korttimaksutavoilla: Visa, Mastercard, American Express.

MobilePay

MobilePay on mobiiliapplikaatioon perustuva maksutapa. MobilePayn kautta maksetut maksut ovat käytännössä korttimaksuja.

Kaikki maksut tapahtuvat SSL-salatussa yhteydessä. Maksu suoritetaan edellä mainituilla tavoin tilauksen yhteydessä etukäteen.

Maksu laskulla

OP Lasku

OP Lasku on verkkokaupan maksutapa kaikkien pankkien asiakkaille. OP Laskulla voit ostaa enintään 5 000 euron suuruisia ostoksia ja maksaa ne korottomasti pois 45 vuorokauden sisällä. Halutessasi voit pilkkoa laskun useampaan maksuerään. Ostoksesi näkyvät yhdessä paikassa, joten pysyt helposti perillä rahan käytöstä. Luottorajan avulla pidät kulutuksen haluamissasi rajoissa. Saat laskut kätevästi sähköpostiisi.

Voit käyttää OP Laskua, jos olet maksukykyinen yli 20-vuotias, ja sinulla on suomalaisen pankin verkkotunnukset. Luottopäätökset perustuvat maksukykyä koskevaan kokonaisarvioon.

 Laskuun lisätään tilinhoitomaksu 2,95 €. Jos saat useamman laskun samassa kuussa, maksat vain yhden tilinhoitomaksun. Tilinhoitomaksua ei veloiteta silloin, kun et saa laskua. Maksat siis vain OP Laskun käytöstä. Voit halutessasi maksaa laskusta vain minimierän, jolloin loppusumma siirtyy automaattisesti erämaksuun. Erissä maksaessasi vuosikorko on 19,95 %.

Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

 Walley Lasku/Osamaksu (entinen Collector)

Lasku ja tililuotto antavat sinulle lisää aikaa verkkokauppaostostesi maksamiseen. Maksun voit tehdä joko kerralla laskulla tai pienemmissä osissa tililuotolla, jolloin voit suorittaa kuukausittain sinulle parhaiten sopivan summan ja jakaa maksun enintään 36 kuukauden ajalle.

Laskulla saat aina 45 päivää korotonta maksuaikaa verkkokauppaostoksillesi. Maksuaikaa hyödyntääksesi tarvitset myönteisen luottopäätöksen, jonka hakeminen käy helposti ostotapahtuman yhteydessä. Voit hakea sitä, jos olet vähintään 18 vuoden ikäinen ja sinulla on suomalainen henkilötunnus sekä vakituinen, virallinen kotiosoite Suomessa.

Kun olet saanut myönteisen luottopäätöksen sekä vahvistanut ostotapahtuman, saat laskun ostoksestasi sähköpostiisi. Jos haluat maksaa laskun pienemmissä osissa ja sinulle paremmin sopivalla maksuajalla (1-36 kk), sinun tulee tehdä jatkuvaa luottoa koskeva luottosopimus Collector Bankin kanssa kirjautumalla Omille Sivuille osoitteessa my.walley.fi Luottosopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä sinulle myönnetään luottoraja, joka on käytettävissä myöhempiin ostoksiin luottoehtojen mukaisesti. Tililuoton korko on 19,2 % nimellisenä vuosikorkona ilmaistuna ja kuukausimaksu on 3,80 € kuukaudessa. Laskun ja luoton myöntäjä on Collector Bank AB, organisaationumero 556597-0513, joka on Walley-tavaramerkin rekisteröity haltija.  Lilla Bommens Torg 11, Box 11914, SE-404 39. Lisä tietoja www.collector.fi

Jousto Lasku/Osamaksu

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti.

Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Ostokseen lisätään 2,90€:n laskutuslisä. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90€/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90€/kk ja 19,90%:n luottokorko.

Joustolla ostaminen on turvallista. Ensimmäisen ostoksen yhteydessä teet vahvan sähköisen tunnistautumisen. Palaavana asiakkaana voit tunnistautua helposti puhelimeen lähetettävän kertakäyttöisen koodin avulla. Jokaisen ostoksen yhteydessä teemme reaaliaikaisen ja automatisoidun luottopäätöksen. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Lasku toimitetaan sähköpostitse. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy.

Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com. Jousto –verkkokaupan mukavin maksutapa!

TOIMITUS

Tilaus pyritään käsittelemään ja toimittamaan postin kuljetettavaksi 2-5 arkipäivän kuluessa tilauksen saapumisesta.

Toimitustavat:

Posti 16 - Vastaanottaja voi noutaa paketin lähimmästä postista pääsääntöisesti seuraavana työpäivänä klo 16.00 jälkeen. Hinta 6,90 €
Posti 14 - Viedään vastaanottajalle seuraavana työpäivänä. Hinta 10 €.
Posti 21 - Kotiinkuljetus sovittuna ajankohtana. Hinta 14,00 €.

Tilaukset toimitamme vain Suomeen ja ostoehdot ovat voimassa pelkästään kotimaassa.

PALAUTUSOIKEUS

Kuluttajalla on 14 päivän palautus- ja vaihto-oikeus tilauksen noutohetkestä lukien. Nettikaupan palautus- ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

TOIMITUS- JA TUOTETIETOVIRHEET JA REKLAMAATIOT

Toimitusta tai tilausta koskevat reklamaatiot on ostajan ilmoitettava kohtuullisessa ajassa, mieluiten heti kun ostaja havaitsi virheen tai hänen olisi pitänyt havaita se, sähköpostilla osoitteeseen info.verkkokauppasunrise@gmail.com tai kirjeellä Verkkokauppa Sunrise/Stonegrove Ky, Kaivolahdenkatu 8 F 68, 00810 Helsinki. Puhelin verkkokauppaan 0440-215 480, varmimmin klo 12-15.00.

tech
Verkkokauppa Sunrise
Kaivolahdenkatu 8 F 68
FI-00810, Helsinki
FINLAND
puh. 0440-215480
info.verkkokauppasunrise@gmail.com
Y-tunnus: 2046867-1
Paytrail